دسر سوتلاج ژله ای
مواد لازم:
1پیمانه آرد
2 /1 پیمانه شکر
2 /1 پیمانه شیر
2 تخم مرغ
75 گرم کره
1 ق م بیکینگ پودر
نوک ق چ وانیل
1 ق م دارچین
1 سیب بزرگ
1 ق س کشمش
1 ق س گردوی
خرد شده
روغن مایع
طرز تهیه:
1.سیب را خلالی یا چهارگوش ریز کنید و در تابه باکمی کره تفت دهید؛ به همین ترتیب کشمش ها و گردو را هم اضافه کنید و تفت دهید. فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. سطح قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و با روغن مایع چرب کنید.
2.کره را در دمای اتاق نرم کرده، در یک ظرف مناسب شکر را به آن بیفزایید و با همزن برقی بزنید تا کاملا سفید شده و پف کند. تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. همچنین وانیل و بیکینگ پودرو دارچین را افزوده و آن قدر بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند. دراین مرحله شیر را بیفزایید و بعد از آن آرد را به تدریج به آن اضافه کنید و به هم بزنید.
3.مواد آماده شده (سیب، کشمش و گردو) را در قالب بریزید و بعد مایه کیک را افزوده و توسط پشت قاشق آن را صاف کنید. قالب را در طبقه وسط فر به مدت 50-45 دقیقه قرار دهید. بعد از پخت،بلافاصله کیک را از فر بیرون نیاورید و اجازه دهید در همان فر سرد شود. وقتی کاملا سرد شد، کاغذ ها را از آن جدا کرده و سرو کنید.

روحنواز