املت ایتالیایی
کره را در ماهیتابه مناسبی روی حرارت ملایم آب کنید کدو را در کره تفت داده بردارید. بعد قارچ اسلایس شده را در کره تفت دهید .درکاسه مناسبی تخم مرغ ،نمک وفلفل را با همزن دستی مخلوط کرده مثل کرپ میپزیم
بعد کرپ را برگردانده مخلوط سبزی،قارچ،وکدو را افزوده روی آن را با پنیر پوشانده بعد کرپ را از وسط تا میکنیم و 2الی3دقیقه دیگر کرپ را میپزیم
کرپ آماده شده را در بشقاب مناسبی گذاشته روی آن سس آماده شده را میریزیم
سس:کره را آب کرده گوجه را فیله کرده به همراه سیر،جعفری ونمک 5دقیقه تفت میدهیم در آخر ریحان خشک را میریزیم
+ نوشته شده در دوشنبه هشتم تیر ۱۳۹۴ ساعت 8:6 توسط روحنواز
|
روحنواز