کره

8 ق غ

سیر

2 حبه

پوست لیمو رنده شده

1 عدد

ترخان خرد شده

2 ق غ

جوز هندی رنده شده

مقداری

سینه مرغ

4 تکه

تخم مرغ

1 عدد

آرد سوخاری

مقداری

نمک و فلفل

به مقدار لازم

روغن برای سرخ کردن

به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه

 

 

  کره را در هوای آزاد می گذاریم تا نرم شود سپس سیر،رنده پوست لیمو ، ترخون خرد شده وجوزهندی را به کره اضافه میکنیم .

بعد سینه مرغ را باز کرده مواد را روی آن ریخته رول کرده و در تخم مرغ وآرد سوخاری غلتانده وسرخ میکنیم