شیرینی کادایف
سلام چند وقت پیش عکس شیرینی کادایف را گذاشته بودم خیلی از دوستای عزیز مخصوصا سپیده یکی از دخترای گلم دستورشو خواسته بودن
برای تهیه این شیرینی از
ورمیشل پاکستانی ۱بسته
شیر عسل ۱قوطی
کره ۱۵۰ گرم
شکلات تلخ ۱۰۰گرم
پودر پسته مقداری
استفاده میکنیم ورمیشل را خرد کرده با کره تفت میدهیم به حدی که رنگش طلایی بشه وبوی خامی اش گرفته بشه مواظب باشین نسوزه بعد شیر عسلو اضافه میکنیم وکمی حرارت میدهیم تا رنگش کاراملی بشه بعد در قالب چرب شده میریزیم به ارتفاع یک ونیم سانت واجازه میدیم تا سرد بشه بع از سرد شدن به سایز دلخواه برش داده وبا شکلات آب شده وپودرپسته تزیین میکنیم
شیر عسل حتما از نوع غلیظ باشه

این هم تصویر ورمیشل
.jpg?psid=1)
+ نوشته شده در سه شنبه پنجم شهریور ۱۳۹۲ ساعت 19:6 توسط روحنواز
|
روحنواز