آش میوه اردبیل
مواد لازم : گوشت چرخ كرده 500 گرم
تره فرنگی 200 گرم
جعفری ساطوری شده 200 گرم
نعناع 200 گرم
گشنیز 200 گرم
برگ چغندر 200 گرم
برنج 200 گرم
پیاز داغ عسلی 3 قاشق سوپخوری
نخود 125 گرم
لوبیا قرمز 125 گرم
آلبالو 500 گرم
گوجه سبز 500 گرم
زرد آلو 500 گرم
گندم 100 گرم
فلفل قدری
نمك قدری
طرز تهیه :
پیاز داغ و نخود لوبیا و گندم در صورت تمایل کمی زرد چوبه را با 5 تا 6 لیوان آب میگذاریم بپزد برنج را اضافه میکنیم و سبزی را بعد از تمیز کردن و خرد کردن وقتی برنج پخته شد داخل آش میریزیم و گوشت را کوفته ریزه درست میکنیم و بآن اضافه میکنیم و آش را گاهی بهم میزنیم تا کلملا جا بیافتد هسته میوه ها را میگیریم و در اواخر طبخ میوه ها را هم داخل آش میریزیم باندازه کافی نمک و فلفل میزنیم باید میوه ها پخته شوند ولی زیاد له نشوند . در زمستان بجای میوه تازه میتوانیم از یرگ زرد آلو و آلوی زرد خشک و مربای آلبالو یا آلبالوی خشک استفاده کنیم بدیهی است میوه های خشک را باید در آب خیس کرد بعد مصرف نمود. میتوانیم باین آش در اواخر طبخ 4 تا 5 قاشق شکر بزنیم تا طعمش ترش و شیرین بشود .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 10 تا 12 نفر کافیست
+ نوشته شده در جمعه نهم اردیبهشت ۱۳۹۰ ساعت 8:22 توسط روحنواز
|
روحنواز