آش میوه  -  انواع آش  - آموزش آشپزیمواد لازم :  
گوشت چرخ كرده  500 گرم
تره فرنگی  200 گرم
جعفری ساطوری شده  200 گرم
نعناع  200 گرم
گشنیز  200 گرم
برگ چغندر  200 گرم
برنج  200 گرم
پیاز داغ عسلی  3 قاشق سوپخوری
نخود  125 گرم
لوبیا قرمز  125 گرم
آلبالو  500 گرم
گوجه سبز  500 گرم
زرد آلو  500 گرم
گندم  100 گرم
فلفل  قدری
نمك  قدری
طرز تهیه :
پیاز داغ و نخود لوبیا و گندم در صورت تمایل کمی زرد چوبه را با 5 تا 6 لیوان آب میگذاریم بپزد برنج را اضافه میکنیم و سبزی را بعد از تمیز کردن و خرد کردن وقتی برنج پخته شد داخل آش میریزیم و گوشت را کوفته ریزه درست میکنیم و بآن اضافه میکنیم و آش را گاهی بهم میزنیم تا کلملا جا بیافتد هسته میوه ها را میگیریم و در اواخر طبخ میوه ها را هم داخل آش میریزیم باندازه کافی نمک و فلفل میزنیم باید میوه ها پخته شوند ولی زیاد له نشوند . در زمستان بجای میوه تازه میتوانیم از یرگ زرد آلو و آلوی زرد خشک و مربای آلبالو یا آلبالوی خشک استفاده کنیم بدیهی است میوه های خشک را باید در آب خیس کرد بعد مصرف نمود. میتوانیم باین آش در اواخر طبخ 4 تا 5 قاشق شکر بزنیم تا طعمش ترش و شیرین بشود .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 10 تا 12 نفر کافیست