اوماج آشی: ـ آشی همانند دیگر آشها،در آخر کار به آن خمیرهای ریز گلوله شده می ریزند.

اون بئش آشی: ـ (آش پانزده)این آش در پانزدهم ماه رمضان پخته می شود باید که پانزده رقم مواد در آن باشد.

معمولا آنها :تره،جعفری،تلخون،اسفناج ُگشنیز،نخود،لوبیا،برنج آش،بلغور،عدس،روغن،هویج،برگ کلم و نمک می باشد.

تورشولو آش:ـ (آش ترش) علاوه بر مخلفات سایر آشها در آن آلبالوی خشک و نمک سود شده می ریزند.

تره تونده آشی:ـ(آش تره و تونده)نام فارسی ندارد.گیاهی است محلی و بسیار با خاصیت،از این گیاه در تهیه آش استفاده می شود.نزدیک به پیچک است نوع آن.

تندیر آشی:ـ(آش تنور)آش بدون سبزی است، مواد آن نخود،بلغور،قیمه گوشت می باشد.

داش کلم آشی:ـ(آش کلم)همانند دیگر آش هاست،در آن کلم قلمبه ریز شده و قبلا پخته شده است استفاده می شود.

پامادور آشی:ـ(آش گوجه فرنگی)در آن به جای آب معمولی گوجه فرنگی رنده شده می ریزند.

اریشته آشی:ـ(آش رشته)همانند بقیه آش هاست.در آن رشته مخصوص آش (خام)و کشک اضافه می کنند.

یارما آشی:ـ(آش بلغور)در این آش از بلغور استفاده فراوان می شود.

یوغورت آشی یا قاتیق آشی:ـ(آش ماست9رایج ترین آش،همانند دیگر آش هاست.موقع خوردن به آن ماست اضافه می کنند.