
مواد لازم:
بادمجان متوسط: 4، 5 تا
گوشت چرخکرده: 1 پ
سیب زمینی: 3 تا متوسط
پیاز: 1 دونه متوسط
سیر: 4 ، 5 حبه
جعفری خرد شده: 3 ق غ
پوره گوجه فرنگی: 1 پ
برای سس بشامل:
آرد: 4 ق غ
شیر: 2 پ
پنیر گودا: نصف پ
کره: 50 گرم (من نریختم)
زرده تخم مرغ: 1 دونه
طرز پخت:
بادمجانها رو بعد از پوست کندن از درازا برش بزنین و نمک بپاشین و توی آبکش بذارین تا تلخیش بره
پیاز رو ریز خرد کنین و با سیر له شده توی 2 قاشق روغن زیتون تفت بدین تا نرم و سبک بشه
گوشت رو بهش اضافه کنین و به تفت دادن ادامه بدین تا قهوه ای بشه و آب گوشت گرفته بشه
جعفری خرد شده رو هم بریزین و هم بزنین..3 تا گوجه فرنگی رو توی غذاساز ریختم تا پوره بشه.. با 2 قاشق رب گوجه و نمک و فلفل به گوشتها اضافه کنین
و درش رو بذارین تا با حرارت ملایم بپزه . در نهایت نباید آبی داشته باشه.
حالا بریم تا سس بشامل رو آماده کنیم:
آرد رو کم کم توی شیر حل کنین و خوب هم بزنین تا گلوله نشه...اگه لازم بود صافش کنین..(شما می تونین کره رو آب کنین روی حرارت و بعد آروم این مایع رو بهش اضافه کنین ... من دیگه کره نریختم..)
چون پنیر گودا خودش چربه) زرده تخم مرغ، نمک، فلفل و پنیر رنده شده رو به مواد اضافه کنین
و خوب هم بزنین روی حرارت تا سس کمی غلیظ و پخته بشه.
کف ظرف Pyrex رو با کمی روغن زیتون چرب کنین .. بادمجونهای تلخی گرفته و خشک شده رو کنار و روی هم بچینین.. سیب زمینی های حلقه شده رو هم روی بادمجونها...سس راگو (همون مایه گوشتی) رو هم روی سطح سیب زمینی ها بپوشونین...نصف سس بشامل رو بریزین روش و مجدد یه لایه سیب زمینی و بعد هم بادمجانها رو بچینین.
تو مدتی که غذاتون توی فره می تونین با چنگال تستش کنین و مطمئن شین که پخته ست...روش که طلایی شد آماده ست.. درش بیارین و بذارین کمی از حرارت بیفته بعد سرو کنین تا تمیز قاچ بشه
اگه بادمجون دوست داشته باشین این غذاییه که واقعا لذت می برین از خوردنش.
روحنواز