مواد لازم:

بادمجان متوسط: 4، 5 تا

گوشت چرخکرده: 1 پ

سیب زمینی: 3 تا متوسط

پیاز: 1 دونه متوسط

سیر: 4 ، 5 حبه

جعفری خرد شده: 3 ق غ

پوره گوجه فرنگی: 1 پ

برای سس بشامل:

آرد: 4 ق غ

شیر: 2 پ

پنیر گودا: نصف پ

کره: 50 گرم (من نریختم)

زرده تخم مرغ: 1 دونه

طرز پخت:

بادمجانها رو بعد از پوست کندن از درازا برش بزنین و نمک بپاشین و توی آبکش بذارین تا تلخیش بره 

پیاز رو ریز خرد کنین و با سیر له شده توی 2 قاشق روغن زیتون تفت بدین تا نرم و سبک بشه

گوشت رو بهش اضافه کنین و به تفت دادن ادامه بدین تا قهوه ای بشه و آب گوشت گرفته بشه

جعفری خرد شده رو هم بریزین و هم بزنین..3 تا گوجه فرنگی رو توی غذاساز ریختم تا پوره بشه.. با 2 قاشق رب گوجه و نمک و فلفل به گوشتها اضافه کنین

و درش رو بذارین تا با حرارت ملایم بپزه . در نهایت نباید آبی داشته باشه.

حالا بریم تا سس بشامل رو آماده کنیم: 

آرد رو کم کم توی شیر حل کنین و خوب هم بزنین تا گلوله نشه...اگه لازم بود صافش کنین..(شما می تونین کره رو آب کنین روی حرارت و بعد آروم این مایع رو بهش اضافه کنین ... من دیگه کره نریختم..)

چون پنیر گودا خودش چربه) زرده تخم مرغ، نمک، فلفل و پنیر رنده شده رو به مواد اضافه کنین

و خوب هم بزنین روی حرارت تا سس کمی غلیظ و پخته بشه.


کف ظرف Pyrex رو با کمی روغن زیتون چرب کنین .. بادمجونهای تلخی گرفته و خشک شده رو کنار و روی هم بچینین..  سیب زمینی های حلقه شده رو هم روی بادمجونها...سس راگو (همون مایه گوشتی) رو هم روی سطح سیب زمینی ها بپوشونین...نصف سس بشامل رو بریزین روش و مجدد یه لایه سیب زمینی و بعد هم بادمجانها رو بچینین.

بقیه سس بشامل رو روی موادتون بریزین تا پخش بشه . روی پیرکس رو با فویل بپوشونین و بذارین توی فر تا پخته بشه . بعد از پخت، فویل رو بردارین و واسه یه ربع تا 20 مین بذارین توی فر تا روی موادتون طلایی بشه.

تو مدتی که غذاتون توی فره می تونین با چنگال تستش کنین و مطمئن شین که پخته ست...روش که طلایی شد آماده ست.. درش بیارین و بذارین کمی از حرارت بیفته بعد سرو کنین تا تمیز قاچ بشه

اگه بادمجون دوست داشته باشین این غذاییه که واقعا لذت می برین از خوردنش.